Bálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldalaBálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldala

Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

BiocleanTM komposztálást segítő adalék 1 kg

BiocleanTM komposztálást segítő adalék 1 kg

Kiszerelések:

1 kg-os (duplafalú, fém-polietilén) zacskó
VAGY
40 kg-os (fém-polietilén) zacskó (nagyobb, ipari célú felhasználásra)

Komposztálás folyamatát gyorsító, komposztérést serkentő, a komposzt minőségét javító mikroorganizmus-enzim készítmény.
Termék halmazállapota: szilárd, por alakú

Adagolás: 100 gramm termék / 100 kg trágya

A BiocleanTM Compost természetes úton, talajból izolált szaprofita baktériumokat és enzimeket tartalmaz, amelyek egyetlen táplálékforrása a halott szervesanyag. A termék forradalmi és egyedi összetétele szerint olyan mezofil és termofil törzsek, penész és élesztő fajok valamint egyéb törzsek kombinációja, amelyek a talajban, a természetben igen kis létszámban fordulnak elő. A BiocleanTM Compost alkalmazása teljesen biztonságos, sem növényi, sem állati, sem emberi szervezetre káros anyagot, vagy betegséget okozó ill. fertőző törzset nem tartalmaz.

A sikeres komposztálás titka a megfelelő baktériumfajok alkalamzása. A BiocleanTM Compost a fent felsoroltakon kívül tartalmazza a lebontást végző mikroorganizmusok optimális életfeltételei megteremtéséhez szükséges tápanyagokat és nyomelemeket. A terméket vízzel keverve a trágyahalom tetejére spriccelve a baktériumok azonnal megkezdik az anyagcserét, azaz a halom szervesanyagának bontását igen nagy sebességgel. A BiocleanTM Compost-tal oltott alapanyagból 30 nap alatt kiváló minőségű kész komposzt keletkezik megfelelő körülmények között.


Egységár (darab): 2 500 Ft
BiocleanTM Compost komposztálást segítő adalék  1 kg  2 500 Ft

Frissítve: 2014.07.23 22:09:39

5 perc kert

Kérjen emlékeztetőt az aktuális kerti munkákról! Kérdezzen, válaszoljon, írjon és ismerkedjen. Regisztráció »