Bálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldalaBálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldala

PDF létrehozása E-mail Nyomtatás

lakásban telelt muskátli

Kérdés
Segítségre lenne szükségem a lakásban telelt muskátlikkal kapcsolatban. Építkeztünk és az előző telet szegények a fűtetlen házban töltötték, a garázs még készül. Egész nyáron gyönyörűek voltak. Most télen pedig a házban teleltek 20 fokon. A kérdésem az lenne, hogy ha már túlélték a telet, hogy tehetnék velük a legjobbat? Kell őket visszavágni akkor is ha a futó muskátlik virágzanak? Ősszel friss virágföldet kaptak és télen is locsoltam őket rendesen.
A kérdést Vágányné Bartók Ágnes tette fel 2011.04.04 15:57 időpontban. Ha tud, válaszoljon a kérdésre, és ossza meg tapasztalatait.
Hogyan válaszoljak?
Ha Ön arra kíváncsi, hogy hogyan válaszoljon, akkor Ön igazán lelkes, jó kertész! Ha a kérdésre még nem érkezett válasz, vagy érkezett, de Ön ki tudná egészíteni, esetleg teljesen más a véleménye, akkor írja meg a lent található részen. A kérdező nagyon hálás lesz!
Válaszoljon a kérdésre!
Ossza meg Ön is tapasztalatát a fentiekkel kapcsolatban, vagy egészítse ki az írást.
Új hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon.

5 perc kert

Kérjen emlékeztetőt az aktuális kerti munkákról! Kérdezzen, válaszoljon, írjon és ismerkedjen. Regisztráció » 

Növénykereső