Bálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldalaBálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldala

PDF létrehozása E-mail Nyomtatás

Kála gondozása

Kérdés
Kedves kertbarátok! A kertbarátok közötti levelezésben és Bálint gazda cikkeiben sem találtam semmilyen ismertetőt kála gondozásával kapcsolatban. Nekem több boltban vett gumóm van. Virágzó állapotban vásároltam őket, ám azóta van olyan gumóm, mely nem hajt ki, a másik kihajt, de nem virágzik. Mit tegyek vele? Pihetetési időszak volt, s a hajtás mégsem indult el, ahol hajtott egy-két levelet, ott pedig nem virágzik. Kérem, aki tud segítsen kála gondozásával kapcsolatban.Köszönöm!
A kérdést Csillagné dr. Fábián Éva tette fel 2010.02.25 22:03 időpontban. Ha tud, válaszoljon a kérdésre, és ossza meg tapasztalatait.
Hogyan válaszoljak?
Ha Ön arra kíváncsi, hogy hogyan válaszoljon, akkor Ön igazán lelkes, jó kertész! Ha a kérdésre még nem érkezett válasz, vagy érkezett, de Ön ki tudná egészíteni, esetleg teljesen más a véleménye, akkor írja meg a lent található részen. A kérdező nagyon hálás lesz!
Válaszoljon a kérdésre!
Ossza meg Ön is tapasztalatát a fentiekkel kapcsolatban, vagy egészítse ki az írást.
Új hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon.

5 perc kert

Kérjen emlékeztetőt az aktuális kerti munkákról! Kérdezzen, válaszoljon, írjon és ismerkedjen. Regisztráció » 

Növénykereső