Bálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldalaBálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldala

Kérdések

Kedves Kertbarátok!

A KÉRDÉSEK oldalon a kertbarátok megkérdezhetik és tanácsokkal láthatják el egymást. Én itt csak szemlélődöm, a kertészektől pedig azt kérem, ki-ki tudása és ideje szerint válaszoljon a kérdésekre!

Összes kérdés - mind

Birsalma fa metszése. »

Tamás Éva kérdezte - Gyümölcs kategória - 0 válasz - utolsó válasz: 2014.07.08. 19:14

Leválvágó méh »

Kárász Marianna kérdezte - Állatok a kertben, Kártevők és kórokozók, Növényvédelem, Virág, balkon kategória - 0 válasz - utolsó válasz: 2014.07.08. 18:15

Fekete bogarak a mézvirágon »

Kondi kérdezte - Növényvédelem, Virág, balkon kategória - 0 válasz - utolsó válasz: 2014.07.08. 10:20

Apró, fehér" lepkefélék" »

Cserna Mária kérdezte - Konyha+Kert kategória - 2 válasz - utolsó válasz: 2014.07.07. 13:32

Mohikán uborka mag »

Kiléber Simona Gabriela kérdezte - Zöldség kategória - 0 válasz - utolsó válasz: 2014.07.07. 13:01

Miért aszalódott meg a meggy a fán! »

Siklós Ádám kérdezte - Gyümölcs kategória - 0 válasz - utolsó válasz: 2014.07.06. 19:12

Rebarbara kártevője »

Dóri kérdezte - Kártevők és kórokozók kategória - 0 válasz - utolsó válasz: 2014.07.02. 22:55

A krupli termésrők kérdeznék. »

Magyar Jánosné kérdezte - Konyha+Kert kategória - 1 válasz - utolsó válasz: 2014.07.01. 20:00

Paradicsom betegségei »

Szabó Csaba kérdezte - Zöldség kategória - 0 válasz - utolsó válasz: 2014.07.01. 12:48

Rebarbara kártevője »

Dóri kérdezte - Kártevők és kórokozók kategória - 3 válasz - utolsó válasz: 2014.07.01. 07:52

Oldal: 4 / 646

Hogyan keressek?
Úgy tanul a kertész, ha kérdez! De az is nagyon tanulságos, ha más kérdéseit és az arra adott válaszokat tanulmányozhatjuk. A kérdéseket témakörökbe soroljuk, a témákat a bal oldalon listázzuk. A kérdések között vannak nyitottak (ezeket kék kérdőjellel jelöltem) és megoldottak (zöld pipával). A nyitottakra még egy szakértő sem válaszolt, vagy a választ még senki nem értékelte pozitívan. Ha egyet ért a válasszal, kattintson a zöld jelre, ha viszont nem ért egyet, akkor a pirosra. Sőt, ha Ön is választ tudna adni, akkor ne legyen rest, írja meg!
Hogyan kérdezzek?
Kérdezni a „Kérdezzen Ön is” gombra kattintva lehet. Fogalmazza meg néhány szóban a kérdést, majd válasszon hozzá megfelelő kategóriát (témát). Végül tegye fel minél részletesebben a kérdést írásban, és ha értelmét látja, csatoljon hozzá fotót is. A „Mentés” gombra kattintás után a kérdése megjelenik a kérdések listájában, egy kék „?” kíséretében. Az kérdés témájában ismerős kertészek remélhetőleg hamar segítséget nyújtanak és megválaszolják a kérdést – erről Önt e-mailben értesítjük. Ha elolvasta a választ, akkor a zöld vagy piros jelekre kattintva fejezheti ki, hogy elégedett-e a válasszal. Ha a zöld jelre kattint, akkor ezzel elfogadja a választ, a kérdés lezárul, és ettől kezdve a kérdőjel helyett zöld pipa jelenik meg előtte. Egy kérdésre akár többen is válaszolhatnak, és Ön minden választ értékelhet.
Hogyan válaszoljak?
Ha Ön arra kíváncsi, hogy hogyan válaszoljon, akkor Ön igazán lelkes, jó kertész! Ha a kérdésre még nem érkezett válasz, vagy érkezett, de Ön ki tudná egészíteni, esetleg teljesen más a véleménye, akkor írja meg. Kattintson a kérdésre, és a „Válaszoljon a kérdésre” alcím alá írva fogalmazza meg válaszát. A kérdező nagyon hálás lesz!

5 perc kert

Kérjen emlékeztetőt az aktuális kerti munkákról! Kérdezzen, válaszoljon, írjon és ismerkedjen. Regisztráció » 

Növénykereső