Bálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldalaBálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldala

PDF létrehozása E-mail Nyomtatás

Mit tudnak ajánlani a lótücsök ellen?

Kérdés
Több éve próbálkozom már a lótetük kiírtásával, de mindeddig hatástalannak tűnt. Ideiglenes megoldást nyújtott a Galation, Force, Arvalin, Bazudin vegyszerek azonban más hasznos talajlakót is elpusztítottak és ezek csak egy meghatározott ideig voltak hatásosak (a pénztárcám nem engedi meg a horror áron kínált védekező szerek beszerzését.) Környezet barát megoldás érdekel, amely hosszú távon hatásos is. Próbálkoztam élő ellenségével, a vakondokkal is de sajnos a fox terrier kutyámnak ez nem volt ínyére. A mészhidrát talajba való bedolgozását ajánlották, de ezt még nem próbáltam. Akinek erre a problémára van jó megoldása(tapasztalata) kérem segítsen.
A kérdést Molnár Gábor tette fel 2012.05.24 20:32 időpontban. Ha tud, válaszoljon a kérdésre, és ossza meg tapasztalatait.
Hogyan válaszoljak?
Ha Ön arra kíváncsi, hogy hogyan válaszoljon, akkor Ön igazán lelkes, jó kertész! Ha a kérdésre még nem érkezett válasz, vagy érkezett, de Ön ki tudná egészíteni, esetleg teljesen más a véleménye, akkor írja meg a lent található részen. A kérdező nagyon hálás lesz!
Válaszoljon a kérdésre!
Ossza meg Ön is tapasztalatát a fentiekkel kapcsolatban, vagy egészítse ki az írást.
Új hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon.

5 perc kert

Kérjen emlékeztetőt az aktuális kerti munkákról! Kérdezzen, válaszoljon, írjon és ismerkedjen. Regisztráció » 

Növénykereső