Bálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldalaBálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldala

Kedves Húgom! - Június

Június vége: kezdődhet a másodvetés

Június vége: kezdődhet a másodvetés Ülök az íróasztalnál és elmerengek azon, hogy bizony egy kertet kora tavasztól késő őszig nem lehet hosszabb időre büntetlenül magára hagyni, mert hol valamilyen növényápolási munka, hol az ültetés vagy éppen a betakarítás maradna el.
Bővebben...
 

Június közepe: jönnek a gyomok és a sünök

Június közepe: jönnek a gyomok és a sünök Bizonyára Te is gyakran találkozol olyan emberekkel, akik azért kárhoztatják a földműveléssel foglalkozókat, mert minden sikertelenségükért a rossz időjárást okolják.
Bővebben...

Június eleje: érnek a bogyós gyümölcsök

Június eleje: érnek a bogyós gyümölcsök Már június van, a bogyósgyümölcsök érésének fő időszaka. Szenteljük tehát a figyelmünket most ennek a gyümölcstársaságnak!
Bővebben...

Nyárelő a kertben

Nyárelő a kertben A tavaszi rohammunka után júniusban is számtalan feladat vár ránk a kertben. Igaz, ilyenkor már megkezdődik a termények betakarítása is, ami bőséges jutalmat nyújt a kert ápolására fordított fáradságé...
Bővebben...

5 perc kert

Kérjen emlékeztetőt az aktuális kerti munkákról! Kérdezzen, válaszoljon, írjon és ismerkedjen. Regisztráció » 

Növénykereső