Bálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldalaBálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldala

Kerti fórum

kép beillesztés
(1 megtekintés) (1) vendég
LeOldal: 123
TÉMAKÖR: kép beillesztés
kép beillesztés 1 éve 6 hónapja  
Sajnos lemaradt.
Nagy Jánosné
Hozzászólás: 9
felhasználó kilépve Kattintsunk ide a felhasználói profil megtekintéséhez
Vendégként nem küldhető be hozzászólás.

Válasz: kép beillesztés 1 éve 6 hónapja  
béna vagyok a géphez ennnyi
Nagy Jánosné
Hozzászólás: 9

Limitálva van a feltölthető állomány mérete, sokszor ezért nem sikerül a feltöltés.

Próbálja meg úgy, hogy a képet először felteszi valamelyik ingyenes kép-feltöltő oldalra (pl. kepfeltoltes.hu , imageshack.us - utóbbit ajánlom). Itt az oldalon a feltöltés után kapott direkt linket adja meg a kép helyének (a táblakódok ikonjainak második sor, harmadik ikonja).

(Ha nagyon nem megy, üzenjen. Segítek feltenni.)
P.Attila
Hozzászólás: 50

Attila akart Önnek segíteni,de a leírásával szerintem csak rontott a helyzeten.
Ha a gépén lévő kép nem nagyobb mint 2000Kb,azaz 2 Mb
akkor tudok segíteni.

1. a 2 Mb az 2048 Kb, a 2 MB az 2048 KB, a 2 Mb az 0,25 MB (bit és Byte mértékegységének a helyesírása, mert nem mindegy - ha kicsit én is kötözködhetek )
2. feltételezem úgy minősítette az írásom, hogy azt meg is értette, ha nem, értelemszerűen tovább lehet lépni a zárójeles opcióra (nem kötelező, lehetőség)...
3. velem is előfordult már, hogy beláttam tévedésem, vagy valamiért korrigálni akartam az írásom, erre remek megoldás a "szerkesztés" gomb (ez a válaszom a privát üzenetére).

Áttúrtam az oldal forráskódját és az alábbi bejegyzést találtam benne:

Kód:

A képfájl mérete maximum (szélesség x magasság - méret): 440x800 - 4096 KB

Az eleje meg is jelenik fent a sárga információs sávban az üzenet írása közben, ha rámutat a "Tallózás" gombra. A 4096 KB pedig 4 MB (gy.k. 32 Mb ).
P.Attila
Hozzászólás: 50
Utolsó szerkesztés: 2010-11-11 09:12 : Getz.

Kedves Attila!

Elismerem,hogy nem volt pontos,az átszámítás.Amit írtál azt én megértettem és köszönöm.De inkább a növényekről beszéljünk itt!
Jó kertészkedést!

Üdv:

Feri
Gráczer Ferenc
Hozzászólás: 80

Üdv...

1. ’Válasszuk ki a csatolandó képet’ van olyan gomb, hogy Tallozás.
2. "Tallozásra" klick 1x az a mappa kiválasztása, ahol van az előzőleg elmentett 440x800-as képméretű képedet, ami nem lehet nagyobb méretű, és azt kiválasztod, és klick 1x a "Megnyitás" gombra.
3. Ezután megjelenik a "Tallozás" gomb baloldal melletti üres rublikában a Kiválasztott képednek az elérhetőségi útja...
4. "Tallozás" gomb mellett közvetlenül jobbra ott található az "[img]" gomb, erre klick 1x ...
5. Az üzenetírási felületben, ahol írjuk az üzenetek szövegeit, itt meg jelenik az "[img]" jelzés. :) Az üzenet szövegét pedig begépeled vagy átszerkeszted a neked tetsző módon, azaz vagy az "[img]" előtt vagy az "[img]" jelzés után az írt szöveget és a végén, ha kész vagy "Küldés" gombra klick 1x és örülsz… :)

Remélem érthető voltam és sikerülni fog neked/tek is... ;)
Nyest Imre
Hozzászólás: 44

FelOldal: 123
a legutolsó hozzászólásokat az íróasztalra tehetjük

5 perc kert

Kérjen emlékeztetőt az aktuális kerti munkákról! Kérdezzen, válaszoljon, írjon és ismerkedjen. Regisztráció »

Kerti bolt

Kosár tartalma:
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.
Megrendelés

Növénykereső