Bálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldalaBálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldala

Kerti fórum

Macska a kertben
(1 megtekintés) (1) vendég
LeOldal: 123
TÉMAKÖR: Macska a kertben
*
Macska a kertben 2 éve 7 hónapja  
Macska a kertben
Bálintgazda.hu
Adminisztrátor
Hozzászólás: 43
felhasználó vonalban Kattintsunk ide a felhasználói profil megtekintéséhez
Vendégként nem küldhető be hozzászólás.

Válasz: Macska a kertben 2 éve 4 hónapja  
Áve!

Nagyon érdekelne mit lehet bevetni macsak ellen? 3 szomszéd macskája használja a kertem wc-nek. Undorító a macskaürülék a fűben. 600 nm csak a gyep, így spray vagy bármi kis területre ható dolog nem jöhet szóba. Kutyát nem fogok tartani, megölni nem szeretném a macskákat csak elűzni.

Üdv Gábor
ifj. Lukács Gábor
Hozzászólás: 4
felhasználó kilépve Kattintsunk ide a felhasználói profil megtekintéséhez

Válasz: Macska a kertben 2 éve 3 hónapja  
Dr. Bálint György írta::
Macska a kertben
Almási Jánosné
Hozzászólás: 7

Válasz: Macska a kertben 2 éve 2 hónapja  
Üdv

Sajnos én is hasonló gondokkal küzdök. Csak arról tudok beszámolni, hogy mi az, ami nem működik. A macskajaj nevű növény nem tud semmit, mellette napoznak a cicuskák. Az sem igaz, hogy a citrusfélék héjára allergiásak.
Ha esetleg van valami eredménye várom.
Köszi
Judit
Zag Judit
Hozzászólás: 1

Válasz: Macska a kertben 2 éve 1 hónapja  
Sajnos egy jó módszert tudok ajánlani...amikor észreveszed a cicákat, elsicceled őket! Sőt feléjük dobhatsz valamit, de azért ne üsd őket agyon! Hát bizonya kutya lenne az úr, de ő is összemássza, ha szép gyepről van szó! A kerítéseteket kellene még megcsinálni, hogy ne férjenek át alatta, felette, sőt, közötte sem! Mert ahol a feje befér, már be is préselte magát, s szambáznak a kertbe.
Sárvári Gyuláné
Hozzászólás: 36

Válasz: Macska a kertben 2 éve 1 hónapja  
Én azt figyeltem meg, hogy ha bársonyvirágot/büdöskét/ vetek, ültetek a macskák elkerülik a növényt. Nálam még az ablakot, ajtót is össze jelölik és a kertet,veteményest bepiszkítják .Virágládákba és a kertbe mindenfelé vetek, ültetetek és ősszel beásom a földbe őket mert jó féregüző is egyben. Sajnos ősztől késő tavaszig nem tudom, hogy zavarjam el a macsekokat . Lehet, hogy készítek a bársonyvirágból télire kivonatot és kipróbálom, befujok vele mindent és meglátjuk.
Szabó József
Hozzászólás: 2

FelOldal: 123
a legutolsó hozzászólásokat az íróasztalra tehetjük

5 perc kert

Kérjen emlékeztetőt az aktuális kerti munkákról! Kérdezzen, válaszoljon, írjon és ismerkedjen. Regisztráció »

Kerti bolt

Kosár tartalma:
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.
Megrendelés

Növénykereső