Bálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldalaBálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldala

2012. február 8. szerda - Aranka

Kerti fórum

Kertvásárlás
(1 megtekintés) (1) vendég
LeOldal: 12345
TÉMAKÖR: Kertvásárlás
*
Válasz: Kertvásárlás 1 éve 11 hónapja  
Igazi megoldás! Valóban ez olyan, mint a próba házasság! Mert ha nem tetszik, akkor továbbállunk. Jaj nagyon szorítok. Bárcsak sikerülne! 2-3 hét múlva a föld hőfoka határozza meg, hogy lehet e ültetni! Hideg földbe ugyanis teljesen fölösleges, mert a később és jó hőfokú talajba ültetett növény úgy is utoléri, sőt szebben is nő erőteljesebb! Ne kapkodd el!
Kezdéshez a család igényének megfelelően, ha elfogadod szívesen adok növényeket! Mivel nem lakunk egymástól nagyon távol biztos érdemes lesz néhány ládával felszerelkezve eljönni! Üdv:Tamás
Grosz Tamás
Hozzászólás: 54
felhasználó kilépve Kattintsunk ide a felhasználói profil megtekintéséhez
Vendégként nem küldhető be hozzászólás.

Amennyiben megy a "felesbe művelés", megyek!!! Sőt akkor is, ha nem... kíváncsi vagyok Tamás és párja paradicsomi kertjére (aki nem tudná, érdemes a Szabadföld Online-on is Tamás után néznie...

Egyre vonzóbb a kiköltözés a kiskertbe, hogy jó messzit álmodjak én is, Mónika táborát erősítve.
Nagy Marietta
Hozzászólás: 39

Tárt ajtóval várunk! Növényekért Április közepén, akkor még magokat is lehett ültettni! "Csak kertnézésre pedig junius és julius mert akkor a legszebb! Donna.hu cimű lapon pedig jó néhány fotó is van a kertemről!
Grosz Tamás

Válasz: Kertvásárlás 1 éve 10 hónapja  
Kedves Tamás!

Megpróbáltam megnézni a Donna.hu a kertjét,de fennakadtam. Tudna valamit javasolni,hogy hol lehetne meghívóhoz jutni?
A kertvásárláshoz hozzászólva a kert mindent megér. Nekem egy viszontagságos kertem van szinte az egész egy hegy,de viszont mészkőves.
A házkörül van feltöltve termőföldel ott próbálkozom a konyhakerttel.Egy pici tó is van benne. Minden csak hozzáállás kérdése mit hoz ki belőle az ember.
Bartha Andrea
Hozzászólás: 13
Utolsó szerkesztés: 2010-03-24 19:30 : Andikertje.Indok: Nem tudok képet berakni nem jelenik meg

Igen! A feleségem küld majd meghívot de ehez kellene az email cime! Én nem tudok mert ez egy "Nöi" oldal ahol a fiuk csak jelenteni tudnak!
Üdv Tamás
Grosz Tamás

Köszönöm szépen.
b.andrea211@gmail.com
Andi
Bartha Andrea
Hozzászólás: 13

FelOldal: 12345
a legutolsó hozzászólásokat az íróasztalra tehetjük

5 perc kert

Kérjen emlékeztetőt az aktuális kerti munkákról! Kérdezzen, válaszoljon, írjon és ismerkedjen. Regisztráció »

Növénykereső