Bálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldalaBálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldala

2012. február 8. szerda - Aranka

Kerti fórum

Kertvásárlás
(1 megtekintés) (1) vendég
LeOldal: 12345
TÉMAKÖR: Kertvásárlás
*
Válasz: Kertvásárlás 1 éve 11 hónapja  
Aranyosak vagytok!

Hát ugye a matek...nem sajnálom én a 1,2 millát az öregektől, dehogy sajnálom Adnék én még többet is, ha lenne, meg ha a környékbeli telkek áraihoz képest nem lenne sokkal magasabb és a kiugrás a devizás lakáshitelből nem lett volna akkora...

De mivel eddig nem sikerült, így egy idény ismét kimarad. Csak télen eladó a kiskert

Ráadásul csak májustól megyek vissza a munkahelyemre, így a bevétel is kisebb még

Egyenlőre másik megfelelő célpontot nem találtam, de a helyi kertbarátokat már felkutattam és hátha ők tudnak néhány tippet adni, hol keresgéljek tovább

Addig nem marad más, mint a tudás gyűjtögetése és a panel előtti gyakorlókert...

Holnap Szentesen permakultúrás előadás, gyertek!
Nagy Marietta
Hozzászólás: 39
felhasználó kilépve Kattintsunk ide a felhasználói profil megtekintéséhez
Vendégként nem küldhető be hozzászólás.

Nagyban hozzájárul még a matekhoz:
mekkora épitmény van rajta,fa esetleg tégla,
tartozik-e hozzá betonozott pince,no és milyen az
egész állapota.Be van-e kerítve rendesen,mert -
én saját példából tudom -rengeteg plussz munka és
persze pénz.
Mert ha használható az épület akkor príma kis nyári lak válhat belőle.Akár több kinnalvós buli
( szalonnasütés a lobogó táburtűz mellett stb. )
is lebonyolítható.
Jó ha van hova befutni mikor esik,sőt megpihenni
a fáradtságos kerti munka után....stb. stb.
szóval mulifunkcionális kis lakká varázsolhatod,nem
csupán kert...
Ennyit a funciókról,mielőtt még kiátkoznak a
kertbarátok a haladó gondolatim miatt
Németh Miklós
Hozzászólás: 4

De kár! Azért hajrá ne ad fel!
Grosz Tamás
Hozzászólás: 54

Kedves Marietta!
Csak helyeselni tudok és csatlakozni az előttem szólókhoz, hiszen aki szereti a természetet, és tudatosan is tesz valamit azért, hogy maga és a családja is egészséges közegben tölthesse el a szabadidejét, az nagyon pozitív:)
Én is a fertőzöttek közé sorolom magam, mint kert tulajdonos, és bár sokat izzadunk a párommal, mégis nagy élvezettel várjuk a következő napot, amikor kiszabadulhatunk a városi szürke közegből:)
És azt hiszem mire nyugdíjba megyek és unokáim születnek én leszek az ő vidéki, lekvárfőzős nagyijuk:)
Szóval mindent bele, nem fogjátok megbánni!!
Rácz Monika
Hozzászólás: 15

Sziasztok!

Jó hír, hogy nem adták még el a kertet

Beszéltem ma Magdika nénivel és felajánlottam nekik, hogy szívesen csinálom felesbe a kertet, ha azok mégsem vállalnák, akik tavaly segítettek nekik. Most várom a választ, mert még nem jelentkeztek a tavalyi segédek.

Jó lenne, mert legalább tanulhatnék a tapasztalt öregektől és ki más ismerné jobban a kertet, adottságait, mint az, aki először feltörte az ugart?!

Közben kiderült, már szezon közben is eladnák, ha lenne komoly vevő, így ezerrel keresem a lehetőségeket.

Hétvégén elsétálok a dűlőbe, megnézem, mennyire belvizes. A földrajzi térképek szerint nincs alacsonyan, de nem árt személyesen megnézni

Mónika! Köszönöm a biztatást, és igen, én is el tudnám képzelni ott az unokáimat....noha a lányom még csak 18 hónapos

Szép estét mindenkinek!
Nagy Marietta
Hozzászólás: 39

Kedves Marietta, én sem vagyok még "nyögdij"korhatárhoz közel, az én fiam is csupán 7 éves, de ha már almodhatok, miért ne álmodjak jó nagyot, és jó messzire?)))
Rácz Monika
Hozzászólás: 15

FelOldal: 12345
a legutolsó hozzászólásokat az íróasztalra tehetjük

5 perc kert

Kérjen emlékeztetőt az aktuális kerti munkákról! Kérdezzen, válaszoljon, írjon és ismerkedjen. Regisztráció »

Növénykereső