Bálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldalaBálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldala

Kerti fórum

RÓZSA ÜLTETÉS
(1 megtekintés) (1) vendég
LeOldal: 1
TÉMAKÖR: RÓZSA ÜLTETÉS
RÓZSA ÜLTETÉS 2 éve 4 hónapja  
December 23-án,rózsatöveket /David Austin/ kaptam Angliából,szabadgyökerüek.December 31én ültettük el,és nagy kérdés megmaradnak ???
NAGYI ALIZ
Hozzászólás: 3
felhasználó kilépve Kattintsunk ide a felhasználói profil megtekintéséhez
Vendégként nem küldhető be hozzászólás.

Válasz: RÓZSA ÜLTETÉS 2 éve 4 hónapja  
Kedves Aliz!

A növények csodás teremtmények, mindent megtesznek hogy életben maradjanak. Az ültetés időpontja nem szokványos, de ha már ott voltak a rózsatövek el kellett ültetni, ha jól emlékszem az időjárás is enyhe volt. A lényeg hogy a fagyok ellen jól be legyen takarva földkupaccal, lombbal, az ültetéskor fontos a trágyázás és a beiszapolás, hogy a víz a gyökerek közé mossa a földet, ha ez megtörtént és be van takarva akkor bízni lehet benne hogy tavasszal kihajt.
Mónika
Hozzászólás: 2

Válasz: RÓZSA ÜLTETÉS 1 éve  
Szia!
Múltkor találtam egy kertészeti szakoldalt, ahol szerintem megtalálod a kérdésedre a választ.
Kertépítés , kertgondozás témában ingyenes tanácsadással kerteszkedes.hu címen szakértők foglalkoznak a problémával.
A múltkor a kérdésemre egy napon belül válaszoltak.

Mónika
Mónika
Hozzászólás: 33

FelOldal: 1
a legutolsó hozzászólásokat az íróasztalra tehetjük

5 perc kert

Kérjen emlékeztetőt az aktuális kerti munkákról! Kérdezzen, válaszoljon, írjon és ismerkedjen. Regisztráció »

Kerti bolt

Kosár tartalma:
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.
Megrendelés

Növénykereső