Bálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldalaBálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldala

Bálint Gazda - Így láttam

Köszönöm!

Köszönöm! Immár öt hete történt velem az a közúti baleset, amelyből lassacskán gyógyulok és mire az almafák elvirágzanak, remélem, hogy valamit már a kertben is tevékenykedhetek.
Bővebben...
 

1% zöld kert

1% zöld kert Bálint gazda a zöld városokért, a városi kertek zöldítéséért dolgozik. Egyesületi programja környezetvédelmi ismeretterjesztést, kertbarát klubok támogatását, mozgássérült emberek kertészkedéssel való...
Bővebben...

Tarnabod, a befogadó falu

Tarnabod, a befogadó falu 120 kilométerre a Fővárostól. A rászorulók kapnak egy házat, egy kis kertet. A megsegített emberek nem lógnak ki a sorból: itt mindenki szegény, az is, aki kap valamit, és az is, aki nem kapott soha s...
Bővebben...

Gazdák és kertészek Nagyhegyesen

Gazdák és kertészek Nagyhegyesen Nagyhegyes nem tartozik a jelentős történelmi múlttal rendelkező települések közé; mindössze 50 évvel ezelőtt lett önálló közigazgatási egységgé a környező tanyavilágból.
Bővebben...

Lesznek-e ismét iskolakertek?

Lesznek-e ismét iskolakertek? Hol születnek ezek a kis, zöld golyócskák, mama? A konzervdobozban? – kérdezte a négy éves Krisztina, miközben szorgalmasan kanalazta a vasárnapi ebéd zöldborsó levesét.
Bővebben...

Biodiverzitás: a természet sokszínű és változatos

Biodiverzitás: a természet sokszínű és változatos A korszerű mező-, erdő- és kertgazdálkodás a természet sokszínűségének, változatosságának megőrzésére törekszik.
Bővebben...

Van-e hatása a Holdnak a növényekre?

Van-e hatása a Holdnak a növényekre? Földünk titokzatos bolygója, a Hold az emberiség történelme folyamán számos megválaszolatlanul hagyott kérdést tett fel a természettudósoknak, a művészeknek és a költőknek.
Bővebben...
Oldal 4 / 12

5 perc kert

Kérjen emlékeztetőt az aktuális kerti munkákról! Kérdezzen, válaszoljon, írjon és ismerkedjen. Regisztráció » 

Növénykereső