Bálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldalaBálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldala

Bálint Gazda - Így láttam

Észrevette, hogy kicserélődtek a gyümölcsök?

Észrevette, hogy kicserélődtek a gyümölcsök? Megváltozott az alma, a barack, de még a bor is az utóbbi évszázadban, hiszen mást keresünk fogyasztóként, mint régen.
Bővebben...
 

Bercinyírás: nyári bundában parádézik pulink

Bercinyírás: nyári bundában parádézik pulink Családunk tagját, a koromfekete Bercit minden nyáron megszabadítjuk hatalmas bundájától. Ilyenkor újból fiatalnak érzi magát.
Bővebben...

A keveset megesszük, a többet eladjuk

A keveset megesszük, a többet eladjuk Egyre többen vágnak bele újból a kertészeti és mezőgazdasági termelésbe: kicsiben önellátásra, kicsit nagyobban pedig eladásra termelve élelmiszert. Hamvaiból éled fel a háztáji!
Bővebben...

Magaságy az erkélyen, barátságból

Magaságy az erkélyen, barátságból Szeretnék beszámolni egy kezdeményezésről, amely örömöt és sikerélményt szerez barátunknak, a város egy emeletes házának erkélyén.
Bővebben...

Vén Vackor képviseli hazánkat az Európa Év Fája 2014 versenyben

Vén Vackor képviseli hazánkat az Európa Év Fája 2014 versenyben A gödöllői óriás vadkörtefa képviseli hazánkat, mely a Szent István Egyetem Botanikus Kertjében él. A dolgozók hívták fel a figyelmet rá.
Bővebben...

Emlékfoszlányok: jégverem

Emlékfoszlányok: jégverem Olyan hideg van itt, mint egy jégveremben – panaszkodott a régen nem fűtött váróterembe lépve a vonatra várakozó utas. Vajon tudta, hogy milyen hideg volt egy jégveremben, vagy tudta egyáltalán, hogy ...
Bővebben...

Matyi és Laci lovam

Matyi és Laci lovam Pöttöm gyerekorom óta vonzódtam a lovakhoz. Barátaimnak tartottam őket és ők ezt viszonozták.
Bővebben...
Oldal 1 / 12

5 perc kert

Kérjen emlékeztetőt az aktuális kerti munkákról! Kérdezzen, válaszoljon, írjon és ismerkedjen. Regisztráció » 

Növénykereső