Bálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldalaBálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldala

Aktuális kert - Szeptember

A szüret segédanyagai: mire ügyeljünk, ha bort készítünk?

A szüret segédanyagai: mire ügyeljünk, ha bort készítünk? A kisparcellákon az amatőr szőlészek és borászok is képesek rangos bort előállítani, ami természetesen sok szakértelmet, gyakorlatot és figyelmet igényel.
Bővebben...
 

Mikor vessem a madársaláta magját?

Mikor vessem a madársaláta magját? A madársaláta nagyon egyszerűen termeszthető, de igen hasznos növényke, amelynek a ropogós, kellemes zamatú leveleiből a háziasszonyok remek salátát tudnak készíteni.
Bővebben...

Ha gyümölcsfát ültetünk: Bálint gazda tanácsai

Ha gyümölcsfát ültetünk: Bálint gazda tanácsai Az utóbbi években jócskán megritkult a családi házak kertjeinek a gyümölcsfa állománya. Ennek egyik oka a fák természetes elöregedése, amit a fák pótlásával lehet ellensúlyozni.
Bővebben...

Évelő növények teleltetése: mi legyen a muskátlival?

Évelő növények teleltetése: mi legyen a muskátlival? Most azokról az évelő - tehát több éven át nevelhető - dísznövényekről lesz szó, amelyeket tavasztól őszig a kertben, dézsában, virágládában vagy a szabadba kiültetve tartottunk.
Bővebben...

Mire kell ügyelni a csemeték ültetésénél? 4 fontos szabály

Mire kell ügyelni a csemeték ültetésénél? 4 fontos szabály 4 fontos szabály, amit ha betartunk, nagyobb valószínűséggel lesz sikeres a csemete elültetése.
Bővebben...
Oldal 1 / 9

5 perc kert

Kérjen emlékeztetőt az aktuális kerti munkákról! Kérdezzen, válaszoljon, írjon és ismerkedjen. Regisztráció » 

Növénykereső