Bálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldalaBálint Gazda Honlapja | A kert, a kertész, a kertészet és a kertészkedés oldala

Aktuális kert - Július

Csúcsforgalom van a kertben!

Csúcsforgalom van a kertben! A nyár közepén aktuális kerti feladatok közül a legfontosabbakat és legsürgősebbeket választottam ki és ajánlom a kertészkedők figyelmébe.
Bővebben...
 

Nyári munka a szőlőben

Nyári munka a szőlőben A szőlő futónövény: adottságai arra sarkallják, hogy minél nagyobb területet hódítson meg, s ezután mellékesen gyümölcsöt is termejen.
Bővebben...

Társas lények a növények? Növénytársítás a gyakorlatban

Társas lények a növények? Növénytársítás a gyakorlatban Igen, a növények között is van verseny, együttműködés és konkurenciaharc! A kerti növények között éppen olyan rokon-, illetve ellenszenv kaphat lábra, mint a szomszédok között.
Bővebben...

A kínai kel salátának és főzeléknek is kiváló

A kínai kel salátának és főzeléknek is kiváló Indokolatlanul lassan meghonosodó zöldségféle, pedig igen értékes táplálék, mert sok C-vitamint és karotint tartalmaz, fehérjéje pedig könnyen emészthető. Kiváló saláta készíthető belőle.
Bővebben...

Most ültessünk nősziromtöveket

Most ültessünk nősziromtöveket Az anyatöveket – elvirágzásuk után – óvatosan kiemeljük a helyükről és feldaraboljuk úgy, hogy minden új tövön legyenek rügyek, amelyekből a növény tovább fejlődik.
Bővebben...
Oldal 1 / 11

5 perc kert

Kérjen emlékeztetőt az aktuális kerti munkákról! Kérdezzen, válaszoljon, írjon és ismerkedjen. Regisztráció » 

Növénykereső